SHEFFIELD VIŠE NE ŠTEDI

Klasnić prema novim engleskim bogatašima

21.05.2012 u 16:15

Bionic
Reading

Dave Jones, menadžer novoga engleskog drugoligaša Sheffield Wednesdaya, ovoga bi tjedna trebao održati prvu rundu pregovora s hrvatskim nogometašem Ivanom Klasnićem

Vijest javlja Daily Mail, koji izvještava o mogućem preseljenju 32-godišnjega lijevog napadača na Hillsborough.

Popularne 'sove' grade novu snažnu momčad s kojom bi već iduće sezone pokušali izboriti ulazak u Premierligu. Pogoni ih financijsko carstvo kontroverznoga srpsko-američkog tajkuna Milana Mandarića, bivšeg vlasnika Portsmoutha i Leicester Cityja, koji želi oponašati uspjeh Norwich Cityja i Southamptona, klubova koji su prošle odnosno ove sezone izborili ulazak u Premiership nakon dvostruke promocije, odnosno napredovanja od treće do prve lige unutar samo dviju sezona.

Mail piše da menadžer Jones raspolaže dovoljnim budžetom te da Klasnićevi financijski zahtjevi Mandariću neće predstavljati ni najmanji problem. Jedino je upitno hoće li hrvatski nogometaš rođen i odrastao u Njemačkoj pristati na drugoligaški nogomet.

Ove je sezone, premda je igrao malo, Klasnić bio najbolji Boltonov strijelac. S obzirom na to da je momčad Owena Coylea ispala u Championship, raskinuti su ugovori sa 15 prvotimaca, među kojima je bio i Hrvat.