'KILLER' U ELEMENTU

Klasnić: Nisam za trčanje, dajte mi loptu i nešto ću napraviti

02.01.2010 u 14:00

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić dolaskom u Bolton je napravio pravu stvar. Upravo zahvaljujući njegovim pogocima, Bolton zarađuje bodove, a navijači su ga prihvatili kao rijetko koga

Engleski list Bolton news napravio je razgovor s Ivanom Klasnićem za kojeg mnogi tvrde da je ponajbolja kupnja u ovoj sezoni. Dolaskom u Englesku iz Nantesa, 'killer Klasnić' je ponovno ubojit za protivničke golmane.

O sebi je Klasnić rekao:

'Nisam igrač koji puno trči. To jednostavno nije moj način igre. Volim nadigravanje i ako mi date loptu, onda ću nešto i učiniti', kazao je Klasnić te je opisao razliku između Premiershipa i Bundeslige.

'Ovdje je sve drugačije. Premiership je najjača liga na svijetu. U Njemačkoj se igra više napadački jer je sve u pobjedi i samo pobjedi. Ovdje u Engleskoj se igra čvrsto i najvažnije je biti brz i jak. U Francuskoj je jako teško, pogotovo za napadača kao što sam ja. Tamo se igra samo obrana. Njima je igrati 0:0 bolje nego 3:3', tvrdi 'killer' te dodaje:

'Mislim da mogu napraviti puno dobrih stvari u Engleskoj jer nema tolikog pritiska kao drugdje. Nakon svih problema sa zdravljem, rekao sam si da samo želim igrati nogomet. Ponosan sam što igram u engleskoj ligi i što se dogodi, neka se dogodi. Nadam se da će Bolton sljedeće sezone uoči Nove godine biti u daleko boljoj poziciji nego sada.'