KOJIM PUTEM?

Kimi ne zna što dalje: Ovo neće biti lako!

27.06.2013 u 19:41

Bionic
Reading

Nakon objave da Mark Webber sigurno neće biti vozač Red Bulla sljedeće sezone, Kimi Raikkonen mora izabrati hoće li ostati u Lotusu ili preći među 'bikove'…

Svjetski prvak iz 2007. godine vozi odlično u posljednje dvije povratničke sezone. Čini se da se jako dobro osjeća u Lotusovom bolidu, no zadnjih mjeseci pojavile su se glasine da bi ipak mogao preći u Red Bull u 2014. godini. Nakon što je ovaj tjedan Christian Horner potvrdio da je Kimi kandidat za mjesto u bolidu, a Webber objavio odlazak iz momčadi, postalo je jasno da je Finac blizu velikog transfera.

'Nisam još donio nikakvu odluku. Mogu napraviti što god želim jer nemam ugovor. Ali odluka neće biti laka,' izjavio je Kimi Raikkonen na press konferenciji uoči utrke u Silverstoneu, svjestan da mu se s jedne strane nudi pobjednički bolid, a s druge mir i ugodna atmosfera koji su mu potrebni da bi normalno funkcionirao.

'Nije prvi put da imam više opcija pred sobom ponuđenih. Tada treba uzeti onu koju smatraš da je prava za tebe u tom trenutku,' izjavio je u svom stilu 'Iceman' koji tvrdi da Webberov odlazak iz ekipe nije povezan s njegovim transferom u austrijsko-britansku momčad.