slovenac nije sretan

Kek impresioniran Hajdukovim 'fair-play' potezom, ali ima i jasno mišljenje o penalu

13.08.2018 u 00:13

Bionic
Reading

Trener Rijeke Matjaž Kek pohvalio je Josipa Juranovića koji nije htio pucati po golu iz slobodnjaka nakon pogreške suca Pajača, ali nije oduševljen penalom koji je Splićanima na kraju donio remi...

Rijeka je unatoč brojnim prilika protiv inferiornog Hajduka odigrala tek 1:1 ove nedjelje na Rujevici, u susretu u kojem je kontroverzni penal donio bod gostima, ali obilježio ga je i 'fair-play' Josipa Juranovića koji nakon jedne pogreške suca nije htio pucati po golu iz slobodnjaka, već je loptu poklonio protivniku.

  • +3
HT Prva liga, 3. kolo: Rijeka - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

'Hvala mu, takve stvari vraćaju vjeru u nogomet,' izjavio je Matjaž Kek nakon utakmice koji je bio manje impresioniran penalom u 87. minuti:

'Bolje da to ne komentiram. Razočaranje je veliko, ali trebali smo ranije riješiti tu utakmicu.'

Rijeka - Hajduk 1:1 (3. kolo 2018./19., 12.8.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Trener Hajduk priznaje da je njegova momčad bila slabija od riječke na terenu.

'Treba priznati da je Rijeka bila puno bolja momčad. Mi smo dali sve od sebe i nagrađeni smo s tim bodom,' kaže Željko Kopić i priznaje:

'Problem je vezni red jer nemamo dovoljno igrača u rotaciji. Puno igrača je opterećeno, igra u kontinuitetu, do četvrtka ćemo napraviti procjenu tko će igrati u Bukureštu. Vjerjem da ćemo proći, isto želim i Rijeci.'

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube