vidal igrao sirovo

Katalonci nisu zadovoljni igrom Rakitića, a jednu zvijezdu Barce potpuno su popljuvali

11.02.2019 u 09:07

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone odigrali su prilično slabo u remiju ove nedjelje protiv Athletic Bilbaa, a iako je Ivan Rakitić dobio nisku ocjenu, nije se približio Arturu Vidalu koji je proglašen najgorim igračem utakmice...

Barcelona je ovog vikenda dopustila Realu da pobjedom u derbiju s Atleticom smanji razliku na vrhu ljestvice na samo šest bodova razlike. Dogodilo se to zbog remija bez golova Katalonaca u Bilbauu, a navijače zabrinjava prilično loša igra i to što je Ter Stegen najzaslužniji što domaćin nije pobijedio.

  • +3
La liga, Barcelona - Valencia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nitko se zapravo nije proslavio u ofenzivnom dijelu Barce, a dnevnik Sport Ivanu Rakitiću dao je prilično nisku ocjenu 5.

'Nije uspijevao pronaći svoje mjesto u neorganiziranoj utakmici. Kad se i uključivao u igru, odrađivao je nevažne zadatke. Prošao je nezapaženo, ali barem je bio strpljiv i nije radio pogreške koje se događaju u utakmicama u kojima se ne igra tečno,' stoji uz objašnjenje ocjene.

'Potvrdio je dojam da je istrošen kao limun. Pokazao je premalo u tako zahtjevnoj utakmici,' piše pak El Mundo Deportivo.

Za Ivana Katalonci još imaju razumijevanja, ali za Artura Vidala nimalo. Dobio je ocjenu 3, jednu od najlošijih ove sezone.

'Htio je igrati okomito, ali nije uspio. Gubio je lopte i izgledao nespretno u završnici napada. Igrao je sirov nogomet,' kritičan je prema Čileancu dnevnik Sport.

Barcu još čeka gostovanje na Bernabeuu početkom ožujka pa se sve može zakomplicirati u Primeri, ali prvo mora odraditi okršaj s Valladolidom sljedeće subote, kao i Sevillu tjedan dana kasnije...