OPREZ

Karabatić poslije trijumfa u Areni; misli li stvarno ozbiljno...

Bionic
Reading

U prvoj utakmici četvrtfinala rukometne Lige prvaka PPD Zagreb je poražen u zagrebačkoj Areni od PSG-a 20-28, a svoje mišljenje o dvoboju dala je i prva zvijezda gostujućeg sastava Nikola Karabatić

Karabatić nije previše omiljen među hrvatskim navijačima. Previše puta je bio ključan čovjek u pobjedama nad hrvatskom reprezentacijom ili našim klubovima. I protiv PPD Zagreba sa šest pogodaka bio je među najboljima (Hansen devet, Abalo i Vori po pet).

Bez obzira na to što je osvojio sve što se može osvojiti u ovome sportu i što je već dugi niz godina jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač na svijetu, Karabatić uvijek s poštovanjem govori o suparnicima. Tako je bilo i poslije novog trijumfa u Areni.

'Igrali smo ovdje još bolje nego prije dva mjeseca. Bez straha, znali smo da će biti čvrsti i agresivni. Dobro smo se spremili, dobro odigrali obranu, imali kontre, napravili četiri, pet golova razlike. Vratili su se domaći u drugom dijelu, ali se nismo uplašili. Odigrali smo našu najbolju utakmicu na strani ove sezone, ali nije bilo lagano, Zagreb nam je pravio probleme', rekao je Karabatić za Balkan Handball te dodao:

'Ne, nismo još na završnici u Kölnu. Ovo je bilo prvo poluvrijeme, drugo je u nedjelju. Iako smo dobili osam, ovo je rukomet, Zagreb je pokazao da zna vani igrati, pokazali su to protiv Löwena.'