luka prognozira

Kapetan progovorio o dodatnim kvalifikacijama: Ne možemo mi lagano...

23.10.2017 u 23:05

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je izabran u najbolju momčad godine u izboru FIFA-e, kazao je kako će Grčka biti težak protivnik u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji

'Mi ne možemo učiniti stvari lakima, uvijek moramo zakomplicirati, no imamo samopouzdanja, ali i teškog protivnika. Vjerujemo u sebe, prijašnjih godina smo dobro igrali u dodatnim kvalifikacijama pa se nadam da ćemo tako nastaviti te uspjeti i ovaj put. To bi bila velika stvar za nas', izjavio je Luka Modrić u Londonu na dodjeli FIFA Awards na upit o šansama u dodatnim kvalifikacijama protiv Grčke za plasman na SP 2018. u Rusiji.

Vezni nogometaš jedan je od četvorice igrača europskog i svjetskog prvaka Real Madrida uvrštenih u 11 najboljih. Real Madrid je prošle sezone obranio naslov Lige prvaka i osvojio španjolsko prvenstvo prvi put od 2012. godine.

'Bila je to čudesna sezona za nas, nismo mogli tražiti više. Osvojili smo dva glavna trofeja, španjolsko prvenstvo i Ligu prvaka. To je moje prvo španjolsko prvenstvo u pet godina koliko sam ovdje pa sam još sretniji', rekao je Modrić i dodao:

  • +17
FIFA Awards Izvor: Reuters / Autor: JOHN SIBLEY

'Dobro smo nastavili i osvajanjem španjolskog Superkupa na početku ove sezone. Bilo je to nevjerojatno putovanje za nas, posebno smo sretni što smo uspjeli obraniti naslov Lige prvaka i time postali prva momčad u povijesti kojoj je to uspjelo. Bila je to savršena godina i nadam se da ćemo ju ponoviti.'

Njegov suigrač iz Reala Cristiano Ronaldo proglašen je najboljim nogometašem u tekućoj sezoni.

'Cristiano je čudesan igrač, sjajna osoba i mi smo sretni što ga imamo u svojoj momčadi jer nam puno doprinosi. Za mene je, u ovom trenutku, nesumnjivo najbolji igrač na svijetu', završio je Modrić.