VAŽNO UPOZORENJE

Kapetan Danaca već je odlazio iz Zagreba kao pobjednik!

05.08.2014 u 20:40

Bionic
Reading

U srijedu se na maksimirskom stadionu (20.45 sati) igra uzvratna utakmica trećeg pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka. Dinamo ima prednost od 1:0 iz prve utakmice, no danski Aalborg nada se da u uzvratu može napraviti čudo i proći u play-off

Danski Aalborg posljednja je Dinamova prepreka na putu prema sigurnim europskim okršajima ove jeseni. Jer ako prođe Dinamo, sigurno će igrati (barem) u Europskoj ligi, dok bi ga ispadanje u ovoj fazi natjecanja poslao u dodatni krug natjecanja. Dakle, možda je ovo i jedna od najvažnijih Dinamovih utakmica ove jeseni.

Svjestan je toga i Zoran Mamić, pa je u najavi utakmice rekao - kako bi igračima pobjeda bila najveća premija. I dok se Mamić može u miru pripremati za ovaj dvoboj, kolega mu na klupi Aalborga Kent Nielsen ima više briga, jer njegova momčad mora nadoknaditi zaostatak od 0:1 iz prve utakmice.

'Bili smo zadovoljni kako smo igrali u prvoj utakmici, ali nismo zadovoljni rezultatom. Želimo ponoviti igru iz Danske, ali i iskoristiti svoje šanse. Znamo da nismo favoriti i da moramo dobiti. Imamo samopouzdanje i želimo pokazati da možemo iznenaditi Dinamo', rekao je danski trener, a prenosi 24sata.hr.

Uz trenera, pred novinare je uoči treninga u utorak stigao i kapetan Thomas Augustinussen. On je već igrao u Zagrebu, a prije pet godina s Red Bullom iz Maksimira je otišao uzdignutih ruku.

'Prije pet godina igrao sam na ovom terenu i pobijedili smo 2:1. Znam da imamo šanse i u srijedu. Pokazali smo u prvoj utakmici da znamo igrati, samo moramo biti efikasniji', zaključio je 33-godišnji nogometaš.