TKO GA ŽELI?

Kaos oko Hajdukovog dragulja; u Madridu nemaju pojma

21.01.2016 u 16:12

Bionic
Reading

Španjolski prvoligaš Atletico Madrid nije pregovarao s Hajdukom oko transfera 18-godišnjeg veznog igrača Andrije Balića, izjavio je za Hinu izvor iz drugoplasirane momčadi španjolskog prvenstva

'Mi nismo pregovarali. Nije bilo nikakvog kontakta s Hajdukom oko tog igrača', izjavila je osoba upućena u klupske transfere, želeći ostati neimenovana.

'Slobodna Dalmacija' je u srijedu, ne navodeći izvor informacije, objavila vijest da se predsjednik Hajduka Marin Brbić i Goran Vučević nalaze u Madridu gdje su se sastali s čelnicima Atlética vezano za prelazak Balića.

'Nemam pojma nalaze li se oni u Madridu', rekao je izvor iz Atlética.

Balić ima ugovor s Hajdukom do siječnja 2018. i tržišna mu cijena iznosi 3,5 milijuna eura, podatak je internetske stranice Transfermarkt.

Atlético Madrid može kupovati igrače do 31.siječnja, a slijedeća dva roka, na ljeto i zimu, ne smije dovoditi nikoga zbog kazne krovne nogometne organizacije FIFA-e. Atlético i Real Madrid kažnjeni su zbog nepravilnosti prilikom dovođenja maloljetnih nogometaša, no najavili su žalbe.

Inače, isti hrvatski dnevnik, pozivajući se na talijanske portale, navodi da je sada Betis zainteresiran za Balića, a spominje se odšteta do čak četiri milijuna eura.