NERVOZA NA VRHUNCU

Kaos na meču u Madridu; prvo više nije želio igrati, a zatim se požalio na još nešto...

03.05.2023 u 08:28

Bionic
Reading

Treći igrač svijeta Daniil Medvjedev oprostio se od Mastersa u Madridu nakon što je u osmini finala izgubio od sunarodnjaka Aslana Karatseva 7-6(1) 6-4

Rus ne živi u ljubavi s gledateljima, nema turnira, a da ne ulazi u konflikt s navijačima koji posjećuju njegove mečeve, a ništa drugačije nije bilo ni u španjolskoj metropoli.

Naime, Medvjedev je u jednom trenutku odbio nastaviti igrati sve dok sudac nije rekao gledateljima da mu prestanu zviždati u tie-breaku prvog seta. Publika je žestoko izviždala Rusa, jer je namjerno nabio lopticu u sponzorsku ploču pri rezultatu 4-1 za suparnika.

To nije bilo sve, jer došlo je do još jedne odgode na kraju drugog seta pošto se Medvjedev žalio nadzorniku meča, da nije bilo dovoljno prostora u stražnjem dijelu terena. Meč je ipak završen, a Medvjedev odlazi kući na oduševljenje gledatelja koji su to pokazali na kraju meča ovacijama za Karatseva.

'Moraš biti na 100 posto da ga pobijediš. On ne daje nikakve besplatne poene. Moraš biti psihički jak pa mislim da mi dobro ide. Mučio sam se prošle godine, ali sam se popravio sredinom ove godine. Stvarno sam zadovoljan svojom igrom pa ćemo vidjeti što će biti dalje', rekao je Karatsev.