BILIĆ MU PRESUDIO!

Kakav udarac na Mourinhov ego! Zna se njegov nasljednik

25.10.2015 u 12:26

Bionic
Reading

Portugalskom stručnjaku na klupi bogatog Chelseaja Joseu Mourinhu ipak se 'trese stolica'. O tome se već pisalo prije nekoliko tjedana, no nakon subotnjeg poraza od Bilićeva West Hama, otočki mediji pišu da Abramovič već ima zamjenu za Portugalca

Aktualni engleski prvak Chelsea, ove sezone nikako da uđe u pobjedničku seriju. Najnovijem porazu 'plavaca' kumovao je Slaven Bilić, čiji je West Ham slavio s 2:1.

Chelsea je tako, nakon deset kola, na skromnom 15. mjestu. Naravno, to je pozicija na kojoj ruski milijarder Roman Abramovič ne želi gledati svoju momčad te će, bez obzira na veliku otpremninu koju bi morao dati treneru, po svemu sudeći otpustiti Josea Mourinha.

Prema pisanju engleskih, ali i njemačkih medija, Abramovič je već odlučio da bi zamjena Portugalcu bio Pep Guardiola, španjolski stručnjak koji ove sezone vodi Bayern.

Guardiola je tu zamisao 'učvrstio' nedavnom izjavom kako bi rado želio doći raditi u Englesku, ali da bi to bilo isključivo u neki od londonskih klubova.

Dakle, Chelsea je u njegovom 'vidokrugu'. Baš kao što 'smrdi' i da bi Jose Mourinho doživio jedan od svojih najvećih poraza.