ČEKA SE ODLUKA

Kakav preokret u Realu; već je pakirao kofere, a onda je Zidane naredio da ga se zadrži pod svaku cijenu

05.04.2019 u 12:53

Bionic
Reading

Raphael Varane (25) spominjao se kao jedan od igrača koji sigurno u ljeto napuštaju Real, ali na Santiago Bernabeu se dogodio preokret i 'kraljevi' žele zadržati svojeg stopera

Francuz je sa reprezentacijom osvojio svjetski naslov, ali povratkom u Real nije mu išlo sve po planu. Pogodile su ga i kritike te nije skrivao želju za odlaskom, a odmah su se javili PSG, Manchester United i Juventus.

No na klupu španjolskog velikana vratio se Zinedine Zidane koji je dao nalog čelnicima kluba da naprave sve što je u njihovoj moći da zadrže francuskog stopera u Madridu.

U Realu su sada spremni da mu produlje ugovor uz osjetno povećanje plaće koje bi ga svrstalo među najplaćenije u klubu, jer Varane trenutačno zarađuje 'tek' 5,8 milijuna eura po sezoni. Isto tako u Realu bi debelo povećali i odštetu klauzulu na čak 500 milijuna eura. Da, nije greška - pola milijarde...

  • +10
Francuski nogometaš Raphael Varane Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sada je sve na Varaneu, možda ga sjajna ponuda ohladi i on se predomisli te ostane i dalje u Realu, a ukoliko zaista u ljeto potraži sreću negdje drugdje u Madridu će krenuti po zamjenu, a spominju se Kalidou Koulibaly (Napoli) i Jose Gimenez (Atletico Madrid).