VELIKI PRITISAK

Niko Kovač pred otkazom?! Prvi čovjek Bayerna jasno rekao da u subotu za njega nema druge opcije

04.04.2019 u 22:18

Bionic
Reading

Bayern iz Münchena, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, plasirao se u polufinale Njemačkog kupa nakon što je na svojoj Allianz Areni jedva svladao drugoligaša Heidenheim sa 5:4, a već ove subote ga očekuje važan prvenstveni ogled protiv Borussije Dortmund

U Münchenu se igra veliki derbi u koji vodeća Borussia ulazi s dva boda prednosti, a do kraja njemačkog prvenstva još je sedam kola.

Na hrvatskom stručnjaku Niki Kovaču je ogroman pritisak, a to je potvrdila i najnovija izjava predsjednik kluba Ulija Hoenessa.

'U subotu u 18.30 ne može biti izgovora. Moramo biti pravi protiv Dortmunda. Ne želim razmišljati o porazu, moramo pobijediti. Za mene ne postoji alternativa', rekao je Hoeness.

'Ako ne pobijedimo, i dalje bih volio da budemo prvaci, ali u tom slučaju to bi bilo nezasluženo jer smo izgubili prvu utakmicu protiv njih. Naši igrači moraju pokazati da žele biti prvaci', zaključio je predsjednik Bayerna.

  • +3
Bundesliga, Borussia Monchengladbach - FC Bayern Izvor: Pixsell / Autor: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Njemački mediji špekuliraju da bi u slučaju poraza Kovač bio na izlaznim vratima Bayerna, ali ta opcija se ionako već dugo spominje.