englezi tvrde

Kakav preokret u Realu; dok se Ramosa kritiziralo zbog ucjene kluba, jedan od stupova obrane dogovorio je veliki transfer, a kapetan ipak ostaje?

03.03.2021 u 05:59

Bionic
Reading

Iako je do ljetnog prijelaznog roka nogometaša ostalo još tri mjeseca, špekulacija ima svakog dana. A kako je madridski Real jedan od najzanimljivih i najpraćenijih klubova na svijetu, jasno da se o njegovim igračima i puno govori

Pa je tako u engleskim novinama osvanula vijest kako će francuski stoper 'kraljeva', 27-godišnji Raphael Varane, nakon deset godina u madridskom bijelom dresu, u sljedećoj sezoni nositi dres Manchester Uniteda.

U prilog toj tezi ide podatak da Francuzu u ljeto 2022. godine ističe ugovor s Realom te da je 'kraljevskom klubu' sada posljednja prilika da zaradi nekakav novac na ovom igraču.

Prema otočkim medijima, United bi za Varanea isplatio 70 milijuna funti, a koje bi Real odmah investirao u dovođenje njegova 22-godišnjeg sunarodnjaka, stopera Seville Julesa Koundea.

Ono što je zanimljivo u cijeloj priči jest i veliki preokret što se tiče Sergija Ramosa, 34- godišnjeg kapetana, koji je navodno 'okrenuo ploću' te više ne inzistira na odlasku. Čak, dapače, prema posljednjim informacijama, Ramos bi ipak trebao ostati i potpisati ugovor kojeg mu Real nudi.

Pridodajmo i tome da je David Alaba usmeno dogovorio dolazak u Real, jasno je da bi Zidane, ili već neki drugi trener, ako dođe do smjene, u zadnjoj liniji na stoperskim pozicijama imao Ramosa i Koundea, dok bi Alaba igrao primarno na bekovskoj poziciji, ili ako bi trebalo, i na stoperskoj.

Naravno, ovo su sve samo mogućnosti koje se vrte po inozemnim medijima, a koji tvrde da imaju 'prave informacije'.