NE PROPUSTITE

Kakav obračun, Hrvat udara na Hrvata

20.11.2012 u 16:47

Bionic
Reading

Drugo kolo AIBA-ine boksačke WSB lige donosi izuzetno zanimljiv hrvatski obračun Hrvoja Sepa i Marka Čalića. Izravni prijenos dvoboja njihovih timova, Astana Aslansa i USA Knockoutsa pogledajte uživo u petak, 23. studenog s početkom u 15.30 sati na Fight Channelu

Nakon što je Fight Channel na premijeri ovogodišnje WSB lige uživo prenosio meč velike hrvatske teškaške nade Filipa Hrgovića koji je uvjerljivo svladao ukrajinskog doprvaka Arkhypenka, drugo nam kolo donosi još zanimljiviji okršaj. Ovaj put će se na suprotnim stranama ringa u Astani naći dva Hrvata.

Hrvoje Sep je član Hrgovićevih Astana Aslansa, a Čalić je u posljednji trenutak potpisao za američki tim USA Knockouts. Njihovi treneri su odlučili uvrstiti ih u momčad upravo za međusobni obračun drugog kola.

Program iz Astane starta u petak, 23.11. u 15.30 h, a meč Sepa i Čalića je četvrti po redu. Nikako ne propustite nastavak odlične WSB lige na Fight Channelu!

I dok je Sepova Astana s Hrgovićem u sastavu u prvom kolu svladala Ukraine Otamans s 3:2, američki sastav je na startu uvjerljivo poražen od British Lionheartsa s 4:1. Čalić nije bio u sastavu američke momčad baš kao niti Sep kazahstanske, stoga će im međusobni dvoboj biti vatreno krštenje u novoj sezoni.

Za one koji malo manje znaju o ovim hrvatskim boksačima valja naglasiti da je Čalić aktualni hrvatski prvak koji je izgubio u polufinalu kvalifikacija za Olimpijske igre u Londonu. Sep je, s druge strane, već 'veteran' AIBA-ine WSB lige u kojoj je do sada skupio odličnih 8 pobjeda i samo četiri poraza.

Momci do sada nisu međusobno boksali, kako u službenim mečevima, tako i na treningu pa će upoznavanje odraditi u AIBA-inom ringu.