RIJETKA POGREŠKA

Kakav kiks: Rangersi i Senatorsi igrali s dva paka!

15.04.2012 u 18:00

Bionic
Reading

Rijetko, zaista rijetko se događa da svima na ledu promakne jedan pak u mreži, a da se s drugim igra, no upravo se to dogodilo na utakmici New York Rangersa i Ottawa Senatorsa u noći sa subote na nedjelju

New York Rangersi i Ottawa Senatorsi igrali su posljednje dvije minute druge trećine u Gardenu, rezultat na semaforu glasio je 1:1, kad su TV kamere primijetile pak u mreži domaćeg golmana. Ne bi to bilo ništa čudno da su Kanađani zabili koji trenutak ranije i slavili pogodak, no problem je bio što je igra bila u tijeku i to - s drugim pakom.

Rijetko se događa da suci ili golman ne vide zaostali pak u mreži, a pogotovo da ga ne izvade iz gola nakon postignuta pogotka. U ovom slučaju vrlo je vjerojatno baš to bio slučaj. Erik Karlsson zabio je za 1:1 u 14. minuti drugog dijela i lako je moguće da su suci zaboravili uzeti pak iz mreže. Tako se jedna NHL utakmica pune četiri minute igrala s dva paka.

Na kraju, Rangersi su na svom ledu doživjeli poraz u produžetku (2:3), te je rezultat u pobjedama izjednačen na 1:1. Jasno, riječ je o prvom krugu NHL doigravanja u kojem igrači obiju momčadi očito imaju puno toga za razriješiti s obzirom da je na ledu bilo itekako vatreno. Senatorsi su tražili osvetu Boyleu, koji se u prvoj utakmici sukobio s Karlssonom, što je dovelo do kazni za petoricu igrača nakon samo dvije minute i 15 sekundi igre.