ne ponovilo se

Kada se i jednako drski Diego Simeone zgraža nad riječima Diega Coste, sve je jasno

07.04.2019 u 11:51

Bionic
Reading

Diego Costa u 28. minuti dvoboja kod Barcelone, koja je na kraju pobijedila 2:0 madridski Atletico, dobio je crveni karton, a brojni svjetski mediji zgroženi su vulgarnostima koje je uputio sucu Jesusu Gilu Manzanu

Bivši španjolski nogometni reprezentativac, Diego Costa, koji je rođen u Brazilu a ime je dobio po Diegu Maradoni, opet je u središtu pozornosti.

I opet zbog negativnosti. Nažalost, nije prvi put. Iako nas je do sad sa svojim čudljivim karakterom upoznao kroz prljave poteze i nesportska udaranja.

  • +7
La liga, Barcelona - Atletico Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovog puta otišao je još korak dalje, te je u okršaju protiv Barcelone, vulgarno psovao suca Jesusa Gila Manzana, a zbog čega mu je španjolski sudac u 28. minuti pokazao direktni crveni karton.

Sada ga čeka kazna, a kako pišu španjolski mediji, ona bi mogla biti i vrlo rigorozna. Idu čak toliko daleko, pa sugeriraju kako bi ova utakmica protiv barcelone mogla biti i zadnja za Costu u španjolskoj La Ligi.

Naravno, to je još u sferi nagađanja, ali kada smo čuli što je jednako temperamentni trener Diego Simeone, koji je također znao biti neugodna, pa i vulgaran, ovako komentirao sučevu odluku, sve vam je jasno.

'Ako je Costa to sve uistinu rekao, onda je sudac bio u pravu kad ga je poslao u svlačionicu. Tako se sportaš ne ponaša, posebno ne u ovako važnoj utakmici, kada treba razmišljati samo o igri'.

Inače, Barcelona je tu utakmicu na kraju, uz dosta muke jer Jan Oblak je radio čuda na golu Ateltica, ipak pobijedila 2:0. Strijelci su bili Luis Suarez i Lionel Messi. Naš Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za, po svemu sudeći, novog-starog španjolskog prvaka.