vjerovali ili ne

Kad si pas svjetskog prvaka život ti je bajka, a dnevno možeš zaraditi hrvatsku plaću

06.07.2018 u 13:43

Bionic
Reading

Lewis Hamilton (33) četverostruki je svjetski prvak Formule 1, ujedno je i jedan od najbogatijih sportaša današnjice. Engleski vozač može si bez problema priuštiti sve što poželi, a u svom tom luksuzu uživaju i njegova dva psa, engleski buldozi Roscoe i njegova partnerica Coco

Kad imaš puno novca, nije problem zaraditi još i više. Ne, nikako nismo ljubomorni. Dapače, Lewis Hamilton pošteno je zaradio svoj novac i zasluženo ga može trošiti na što želi, a u svom tom luksuzu uživaju njegovi ljubimci.

Tako će mnoge zapanjiti podatak da Hamilton svoja dva psa uvijek vodi sa sobom, kamo god da ide. Roscoe i Coco čak imaju i svoje posebna mjesta u privatnom avionu, a sa svojim su gazdom već nekoliko puta obišli svijet, bilo da su ga pratili na utrkama Formule 1 ili su s njime bili na nekoj od egzotičnih destinacija na odmoru. Pasji život, kako da ne!

No, iznenadit će vas činjenica kako je Roscoe u stvari velika zvijezda. Do sada je živio životom zvijezde, a sad je počeo i 'masno' zarađivati. U Los Angelesu je Roscoe dobio posao modela, a čak je i njegov gazda iznenađen količinom novca koju simpatični engleski buldog zarađuje pojavljujući se u reklamama.

'Roscoe je sada dijelom jedne agencije i ide na audicije, nekada se za ulogu bori s 10 ili 15 različitih buldoga, kada je potrebna ta rasa za reklamu nekog proizvoda...', kazao je ponosni vlasnik Lewis Hamilton i pohvalio se zaradom:

  • +19
Formula 1, VN Azerbajđana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Plaćaju mu oko 600 eura na dan, to je 'ludnica', ali on stvarno uživa!'

Da, da. Dobro ste pročitali, engleski buldog Roscoe za samo jedan dan zaradi ono što mnogi u hrvatskoj ne mogu zaraditi za cijeli mjesec! Pa ti reci, što ti je pseći život?!