ZEBRE NA KUŠNJI

Juventus prodaje Vidala, Chelsea im želi uzeti - Pogbu

08.10.2014 u 21:24

Bionic
Reading

Dan nakon što je kažnjen najvećom financijskom kaznom u Juventusovoj povijesti talijanski mediji pišu kako je čileanski reprezentativac Arturo Vidal na izlaznim vratima torinskog kluba

Vidal je dan i pol prije derbija s Romo snimljen ujutarnjoj pijanoj tučnjavi ispred jednog torinskog kluba, i to je bila velika kap koja je prelila čašu strpljenja Juventusovih čelnika. Kaznili su ga 100.000 eura, no čini se i kako su mu otvorili izlazna vrata kluba.

Ovoga ljeta Vidal je bio pri vrhu liste želja novog Unitedovog stratega Louisa Van Gaala, no Juventus je ostao čvrst da ga zadrži u svojim redovima i United je sada posložio veznu liniju bez sjajnog Čileanca. Ipak, talijanski mediji nagađaju da je Juve sada otvoren za ponude koje nadmašuju 60 milijuna eura, što je svota koju je United ljetos nudio za Vidala.

Englezi, pak, pišu kako je Chelsea spreman ponuditi 60 milijuna funti za drugog Juventusovog veznjaka, Francuza Paula Pogbu. teško da će Torinezi obojicu dragulja pustiti u istom prijelaznom roku, ali ako ponude budu dovoljno izdašne pred Juventusom bi mogla biti rekonstrukcija momčadi u kojoj bi Juventus raspolagao s velikim budžetom za nove igrače.