SUDAR U RIMU

Juventus ispustio kod Lazija pobjedu u zadnjim sekundama, ali još gore je što je strijelac Cristiano Ronaldo možda teže ozlijeđen

Bionic
Reading

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 7. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio i Juventus su odigrali 1:1 na rimskom Olimpicu, a domaća momčad je do izjednačujućeg pogotka došla u posljednjim sekundama dvoboja

Juventus je poveo u 15. minuti, kad je Portugalac Cristiano Ronaldo u mrežu skrenuo loptu nakon ubačaja Cuadrada. Oslabljeni Lazio uspio je osvojiti bod u petoj minuti sučevog dodatka u drugom dijelu, kad se Correa probio po desnoj strani između četvorice obrambenih igrača Juventusa, predao loptu Caicedu koji je iz okreta sa desetak metara pogodio donji lijevi kut gostujućih vrata.

Osim izgubljena dva boda, momčad iz Torina je u Rimu možda na dulje razdoblje izgubila i Cristiana Ronalda koji je u 76. minuti izašao iz igre zbog ozljede lijevog koljena.

Juventus je sa 13 bodova ostao na trećem mjestu iza vodećeg Milana sa 16 bodova i utakmicom manje te drugopslasiranog Sassuola koji ima 15 bodova. Lazio je sa 11 bodova na devetoj poziciji. Po 11 bodova, ali uz utakmicu manje imaju klubovi od petog do osmog mjesta, a to su Napoli, Inter, Verona i Roma.

  • +2
Lazio - Juventus, Serie A, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: ANSA/CLAUDIO PERI

U nedjelju je na rasporedu i preostalih pet utakmica 7. kola u kojima se sastaju: Atalanta - Inter, Genoa - Roma, Torino - Crotone (15.00 sati), Bologna - Napoli (18.00) i Milan - Verona (20.45).