PRIJE POVRATKA KUĆI

Junak PSG-a Angel di Maria ima samo jednu želju i javno je priznao u kojem klubu želi završiti karijeru u Europi

08.11.2020 u 13:42

Bionic
Reading

U derbiju 10. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je bez problema kao domaćin svladao Rennes sa 3:0, a junak je bio Angel di Marija (32) koji je pred novinarima izrazio želju da karijeru u Europi završi u pariškom klubu

Parižani su pitanje pobjednika praktički riješili već u prvih 20-ak minuta golovima Keana (11) i Di Marije (21), a konačnih 3:0 svojim je drugim pogotkom u nastavku postavio Di Maria (73).

Poslije utakmice o svojoj budućnosti govorio je upravo dvostruki strijelac kojem na krjau sezone istječe ugovor s PSG-om u koji je stigao 2015. iz Manchester Uniteda za 63 milijuna eura.

'Želim ovdje završiti svoju europsku karijeru, ali ne ovisi samo o meni', poručio je argentinski napadač te dodao:

'U dobroj sam formi, sretan sam zbog toga. U ovom klubu imam veliku naklonost drugih, zato dajem sve od sebe.'

Di Marija sjajno koristi ukazane prilike, posebno kada su ozljeđene najveće zvijezde (Mbappe, Neymar, Icardi), a s trenerom Thomasom Tuchelom je u dobrim odnosima.

  • +5
PSG - Rennes, 10. kolo Le Championata, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON

'Podržavamo Tuchela. Sjajan je trener koji nas je odveo do finala Lige prvaka. Napravio je za nas maksimum, a mi dajemo maksimum za njega. Ima naše puno povjerene, a on vjeruje i nama.'

Inače, vodeći PSG sada ima 24 boda, pet više uz utakmicu više od drugog Lillea, dok je treći Rennes ostao na 18 bodova, koliko ima i četvrti Marseille.