LOŠA VIJEST ZA MARIJA

Juventus dovodi igrača zbog kojeg će Mandžo morati otići!?

17.07.2016 u 13:49

Bionic
Reading

U Italiji su sve glasnije glasine o velikom transferu Gonazala Higuaina iz Napolija u Juventus, za više od 90 milijuna eura. Ako se to dogodi, Mario Mandžukić mogao bi još ovog ljeta potražiti novi klub...

Nakon što se dugo vjerovalo da će Argentinac karijeru nastaviti u Premiershipu, a Napoli dobiti možda i rekordnu nogometnu odštetu, posljednjih dana cijela Italija bruji o prelasku najboljeg strijelca Serie A u najbolji klub u ligi.

Juventus je navodno spreman za Higuaina platiti više od 90 milijuna eura. S obzirom da je uspio Romi oteti Miralema Pjanića, više nikog ne bi čudilo da i drugom rivalu otme najveću zvijezda.

Ako se taj transfer zaista realizira, to definitivno nije dobra vijest za Marija Mandžukića. Allegri će se vrlo vjerojatno odlučiti za udarni argentinski napad kojeg će činiti Dybala i Higuain, a naš će napadač ili morati prihvatiti klupu ili potražiti novi klub.

Ishod ovog posla tako će nedvojbeno utjecati i na Mandžukićeve odluke ovog ljeta, jer njegovo ime na nogometnom tržištu uvijek budi zanimanje, a Juventus bi u slučaju dolaska Higuaina trebao novac kako bi pokrpao gubitke stvorene kupovinom skupocjenog napadača. U tom bi slučaju Mario nakon Dinama, Wolfsburga, Bayerna, Atletica i Juventusa vjerojatno bio primoran potražiti novog poslodavca...