Liverpool u fokusu

Jürgen Klopp je na pitanje o 'bijegu' Mohameda Salaha u Saudijsku Arabiju baš sve rekao!

25.08.2023 u 13:51

Bionic
Reading

Nakon napisa kako je zvijezdi Liverpoola Mohamedu Salahu stigla nemoralna ponuda iz Saudijske Arabije, oglasio se trener Jürgen Klopp

"Liverpool nije dobio nikakve ponude za Mohameda Salaha, a da jest, "odgovor bi bio 'ne'", izjavio je u petak trener Jürgen Klopp upitan o navodnom interesu saudijskog kluba Al-Ittihada za egipatskog napadača. Neki su bili uvjereni da će Salaha teško zaustaviti od tog bijega, ali...

>> Pranje ugleda ili biznis? Kako se Saudijska Arabija upustila u igru koju nitko ne može pratiti

"Teško je komentirati medijske priče, s naše točke gledišta nema se što reći. Mohamed Salah je igrač Liverpoola, on jest, bio je i bit će nam bitan. Da postoji nešto, odgovor bi bio 'ne'", rekao je Klopp na konferenciji za novinare.

Za Nijemca, Salah je "100 posto" predan Redsima i nema se što dalje raspravljati. "Moja filozofija je razmišljati o problemu kada ga imam. Trenutačno ga nema".

Egipatski nogometaš je prošlog ljeta produžio ugovor s Liverpoolom do lipnja 2025. Saudijski klub Al-Ittihad je navodno pripremio nevjerojatnu ponudu za 31-godišnjeg Salaha, bivšeg napadača AS Rome, nakon što je već doveo Karima Benzemu, N'Goloa Kantéa i Fabinha.