LEKO SE SLOŽIO...

Hajduk u jednom danu ostao bez dva igrača, ali samo će za Slovenca dobiti novac

25.08.2023 u 11:41

Bionic
Reading

Zahuktava se i na Poljudu. Barem kada su u pitanju odlasci igrača. Naime, momčad Bilih napušta Slovenac Jan Mlakar, za kojeg će Bili od drugoligaša Pise dobiti tri milijuna eura, dok mladi Mate Antunović odlazi na posudbu u Monzu. Zanimljivo, obojica igraju na mjestu napadača

Kako piše Slobodna Dalmacija, Jan Mlakar ide u Pisu. Mogao je tamo i u siječnju 2022., ali Hajduk ga tada nije puštao, sad mu pak nije pravio smetnju.

Hajduk bi trebao inkasirati cca tri milijuna eura, točnije 2,8 milijuna plus bonusi, pa je lako zaokružiti na tri.

Mlakar je za Hajduk dosad nastupio 81 put, postigao 21 gol, uz tri asistencije.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Pisa se tako nakon godine i pol ipak domogla Hajdukova napadača, u Hajduku mogu biti zadovoljni poslom, tim prije što je u posljednje vrijeme Mlakar bio često na meti kritika kako svoju borbenu igre ne umije oploditi pogocima, a i trener Ivan Leko je navijestio svježu krv u napadu i potrebu za novim rješenjima. Mlakar oslobađa jedno mjesto na lijevom krilu.

U Hajduku su se 'odrekli' i ponajboljeg igrača juniorske momčadi Hajduka koju je vodio do finala Lige prvaka. A to je Mate Antunović, koji je ovog petka odletio u Milano. Mladi napadač Hajduka odlazi na posudbu u Monzu.

S obzirom da je ulazio u zadnju godinu ugovora s Bijelima, prije odlaska u Italiju morao je produžiti ugovor (do ljeta 2025.). Kako piše Dalmatinski portal, interes Monze za Antunovića traje već neko vrijeme, a talijanski prvoligaš ima i opciju otkupa njegovog ugovora.

  • +11
Rudeš - Hajduk, SuperSport HNL 3. kolo 20.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL