emotivni Fernandes

Junak Portugala tvrdi da je Ronaldo zabio, ali Fifa tako ne misli; evo kako je to prokomentirao i kakvu je poruku poslao

  • V.R.
  • Zadnja izmjena 29.11.2022 08:56
  • Objavljeno 29.11.2022 u 08:54
Bionic
Reading

Nakon što je Portugal upisao pobjedu 2:0 nad Urugvajem, u susretu 2. kola skupine H Svjetskog nogometnog prvenstva, zanimljivo je bilo junaka utakmice Bruna Fernandesa

U tvrdoj utakmici, koja se mogla zakomplicirati, Bruno Fernandes je potvrdio pobjedu Portugala tek u trećoj minuti sučevog dodatka kada je realizirao kazneni udarac za konačnih 2:0.

No, posebna pričao bio je prvi gol u 54. minuti kada je Fernandes uputio loptu s lijevog boka, a na putu prema golu preletjela Cristiana Ronalda te tako prevarila urugvajskog golmana. U prvi tren dojam je bio kako je Ronaldo strijelac, ali snimka je pokazala da ipak nije dodirnuo loptu. Kratko je trajala zbrka, ali ubrzo je Fifa i službeno to korigirala iako je Ronaldo – uz smiješak na licu - i nakon utakmice sve suigrače oko sebe uvjeravao da je dotaknuo loptu. Očito bi mu taj gol puno značio… Golove pogledajte OVDJE.

'Slavio sam gol jer sam mislio da je Cristiano zabio. Činilo mi se da je dirao loptu jer cilj mi je bio centrirati za njega. No, bez obzira tko je zabio, sretni smo zbog pobjede. Znate, kada zabije jedan, slavimo svi! Znamo da su golovi važni napadačima poput Cristiana, kao Goncalu Ramosu, Andreu Silvi, Rafaela Leaou Joau Felixu, ali najvažnija je stvar da smo u nokaut-fazi', kazao je presretni Fernandes.

No, ono što je Fernandes posebno želio naglasiti je sjajna 'kemija' u svlačionici:

'Naše zajedništvo čini nas posebnima te naš pristup na terenu. Međusobno si pomažemo i to nam donosi rezultate poput ovog', dodao je Fernandes.

Standings provided by Sofascore
  • +28
Portugal - Urugvaj; SP u nogometu; 28. 11. 2022. Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal