SPEKTAKL U GRUŽU

Jug s optimizmom dočekuje 'Dream team'

03.10.2011 u 13:46

Bionic
Reading

U prostorijama vaterpolskog kluba Jug održana je konferencija na kojoj su o dosadašnjem tijeku sezone te o susretu trećeg kola Triglav Jadranske lige, u kojem Jug u srijedu u Gružu dočekuje Pro Recco, govorili predsjednik kluba Ivo Pavličević, sportski direktor Goran Sukno, trener Elvis Fatović te igrači Frano Vićan i Maro Joković

Pavličević je kazao kako u klubu nisu zadovoljni jer su u prva dva kola u Triglav Jadranske lige ostvarili pobjedu protiv POŠK i neriješeno protiv Jadrana u Herceg Novom u kojima su na vidjelo izašle slabosti posebno u obrani.

'Plasman u regionalnoj ligi itekako će ovisiti od iduće tri utakmice, Pro Recca i Primorje EB u Gružu te gostovanje protiv Mladosti u Zagrebu', rekao je Pavličević te dodao kako očekuje da će igrači Juga već u srijedu protiv najskuplje momčadi svijeta pružiti najbolju igru i ostvariti dobar rezultat.

Sportski direktor Goran Sukno podsjetio je kako osim Jadranske lige 22. listopada starta i Euroliga te jugaše čeka veći broj teških utakmica, dok je Elvis Fatović izrazio optimizam naglasivši da ukoliko Jug odigra dobru obranu mogu parirati favoriziranim Talijanima.

Optimizam vodećih ljudi kluba dijele i vratar Franjo Vićan i ljevoruki reprezentativac Maro Joković, a utakmica između Juga i italijanskog Pro Recca igrat će se na gruškom plivalištu u srijedu u 19 sati.