ovo je bilo brzo

Jose Mourinho ekspresno pronašao zamjenu za ozlijeđenu zvijezdu; u Tottenham stiže sjajni poljski napadač

10.01.2020 u 08:08

Bionic
Reading

U Tottenhamu su svi ostali u šoku nakon što je objavljeno kako je Harry Kane ozbiljno ozlijeđen te mora na operaciju, a povratak na terene mogao bi biti u travnju. No, Jose Mourinho nema vremena čekati, mora pronaći zamjenu za svog najboljeg strijelca, a čini se kako je izbor pao na izuzetnog poljskog napadača

Harry Kane se nedavno ozlijedio na utakmici protiv S'hamptona, te će morati na operaciju. Londonski klub je potvrdio da će Kane izvan terena biti najmanje do travnja, te je praktički izgubljen za veći dio drugog dijela sezone.

Jose Mourinho se tako našao u velikim problemima jer je Kane jedini klasični napadač kojeg ima na raspolaganju. Engleski mediji donose kako su čelnici Tottenhama odobrili kupovinu Kaneove zamjene, te su već počeli i tražiti novog napadača.

Prvi Mourinhov izbor navodno je Krzysztof Piatek iz Milana, što je poprilično iznenađenje. Iako, Piateku ne ide baš najbolje na San Siru i pokazao je želju da napusti klub, posebice nakon što se prije nekoliko dana u Milano vratio Zlatan Ibrahimović.

  • +5
Premier liga, Tottenham – Chelsea Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Tottenham je navodno već poslao prvu ponudu, radi se o odšteti od 27 milijuna eura za Poljaka i svi vjeruju da će on uskoro postati novi igrač londonskog kluba. 'Rossoneri' su ga spremni prodati za 35 milijuna eura, navodno bi pristali i na 'okruglih' 30 milijuna (iako su ga prije točno godinu dana od Genoe kupili za 36 milijuna eura!) jer moraju ispoštovati Financijski fair-play.

Uz sve to, Piatekov bi odlazak sa San Sira mogao značiti i novu priliku za našeg Antu Rebića koji propada u redovima 'rossonera', a sada bi mu se - potpuno neočekivano - mogla otvoriti pozicija u momčadi Milana.

  • +10
AC Milan - Sampdoria, 6.1.2020.; Serie A, povratak Zlatan Ibrahimović Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI