NAJGORI TRENUTAK

Jose Mourinho definitivno razbjesnio Anu Ivanović

29.07.2016 u 11:27

Bionic
Reading

Jose Mourinho povukao je nemilosrdan potez i devetorici igrača najavio kako mogu slobodno napustiti Manchester United, jer za njih na Old Traffordu u ovome trenutku nema mjesta

Dok se čeka službena potvrda prelaska Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester za rekordnu odštetu u povijesti, engleski mediji su se raspisali o 'brutalnom' potezu portugalskog stručnjaka koji je na nemilosrdan način riješio gužvu u svlačionici.

Na crnoj listi su završili Tyler Blackett (22), James Wilson (20), Will Keane (23), Andreas Pereira (20), Paddy McNair (21), Cameron Borthwick-Jackson (19), Adnan Januzaj (21), Guillermo Varela (23) te kao najpoznatije i najiskusnije ime Bastian Schweinsteiger (31).

Neki su već napustili klubu, a neki će uskoro biti prodani ili poslani na posudbu.

Oproštaj od 'elfa'

Dodajmo i informaciju kako se je Schweinsteiger oprostio od njemačke reprezentacije, a svoju odluku objavio je putem Facebooka. Za 'elf' je od 2004. odigrao 120 utakmica uz 24 gola, a najveći uspjeh mu je svjetski naslov 2014.

Što se tiče njemačkog veznjaka Schweinsteigera, Mourinho je o njegovoj sudbini definitivno odlučio. Njemu više nije potreban, no pitanje je tko ga uopće želi, jer je daleko od najboljih dana, a ima i ogromnu plaću u 'crvenim vragovima' od 160 tisuća funti te još dvije godine ugovora.

Inače, Schweinsteiger je nedavno oženio lijepu srpsku tenisačicu Anu Ivanović, no kao što se može vidjeti Mourinho mu je bez milosti poslije povratka s bračnog putovanja pokazao 'vrata'. Lijepa Ana sigurno je ljuta...