dobili su svoje

Jose Mourinho brutalno je ponizio igrače napuštajući Romu; ovo je poruka koju je ostavio

06.02.2024 u 14:04

Bionic
Reading

Sredinom siječnja Jose Mourinho je nakon niza loših rezultata dobio otkaz na mjestu trenera Rome. Legendarni je Portugalac razočaran načinom na koji se rastao od 'vučice', a talijanski mediji sad otkrivaju kako je ponizio svoje igrače na odlasku iz kluba

Odlazak Josea Mourinha uzdrmao je momčad Rome, ali na pozitivan način. Šok terapija je bila učinkovita jer je momčad pod vodstvom njegovog nasljednika Danielea De Rossija nanizala tri pobjede i skočila na peto mjesto ljestvice Serie A.

No, Mourinhu je baš teško pao odlazak iz Rima, Portugalac je razočaran jer misli da su ga izdali njegovi igrači pe im se na originalan način odlučio 'osvetiti'.

Talijanski mediji sad otkrivaju i da je Mourinho, nakon svega što se dogodilo, odlučio igračima vratiti prsten kojeg su mu oni darovali nakon što su osvojili Konferencijsku ligu 2022. godine.

Il Messaggero donosi kako je razočarani Mourinho prsten ostavio u svlačionici, pored ormarića kapetana Lorenza Pellegrinija. Uz to je karizmatični Portugalac ostavio prikladnu poruku sad već svojim bivšim igračima.

'Kad budete muškarci, vratite mi ga!', poručio im je Mourinho i tako brutalno ponizio igrače koji su mu okrenuli leđa.

U međuvremenu engleski mediji donose kako su izvori bliski Joseu Mourinhu potvrdili njegovu želju da se vrati na Old Trafford i još jednom preuzme Manchester United! 

'Jose tvrdi da tamo ima nedovršenog posla i sam je sebi zacrtao misiju da se vrati na Old Trafford', tvrde izvori bliski Mourinhu.