novi problemi

Dinamo iznenada ostao bez još jednog važnog igrača, 'modri' hitno traže pojačanje

06.02.2024 u 10:31

Bionic
Reading

Na samom startu nastavka sezone SuperSport HNL-a trener Dinama Sergej Jakirović doživio je novi udarac. U ponedjeljak je iznenada na novoj operaciji završio stoper Dino Perić (29)

Lošim vijestima na Maksimiru kao da nema kraja pa je tako u ponedjeljak trener Sergej Jakirović doznao kako će najmanje mjesec dana biti bez iskusnog stopera Dine Perića (29)!

Nesretni je Perić ove sezone odigrao 20 utakmica, zabio je tri gola uz još četiri asistencije, bio je standardni stoper 'modrih' u svim najvažnijim susretima. No, Perić još od priprema u Istri ima problema s koljenom, a nakon dodatnog liječničkog pregleda u ponedjeljak je završio na artroskopiji ozlijeđenog koljena!

'Dino Perić je danas odradio toaletu (čišćenje zgloba). Od sutra kreće u rehabilitacijski proces te ćemo iz tjedna u tjedan vidjeti koliko će oporavak trajati. U ovome trenutku teško možemo precizno reći koliko će oporavak trajati, ali vjerujemo da će se Dino što prije vratiti na teren kako bi pomogao ekipi u obrani naslova prvaka', poručili su iz Dinama.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Problem je u činjenici da Perića neće biti najmanje mjesec dana, a od ranije je ozlijeđen Boško Šutalo. Za subotnju utakmicu u 21. kolu SuperSport HNL-a koju Dinamo igra s Lokomotivom (17.10 sati, MAXSport, MAXtv) trener Jakirović ne može računati ni na Theophile Catherinea koji odrađuje žute kartone pa će stoperski par gotovo sigurno činiti Živković i Perković, a na klupi će priliku čekati Bernauer.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

S obzirom na brojne ozljede Dinamo će do kraja ovog zimskog prijelaznog roka (15. veljače) pod hitno potražiti još jednog stopera, ali je pitanje što se u ovom trenutku na tržištu uopće može naći...

  • +21
SuperSport HNL: Dinamo - Gorica, 4.2.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL
Standings provided by Sofascore