la liga

Još jedna sudačka krađa na štetu Barcelone; Celta uzela bod

02.12.2017 u 15:00

Bionic
Reading

U ranopopodnevnom okršaju 14. kola La Lige Barcelona je na svom stadionu odigrala 2:2 sa Celtom

Nakon prošlotjednog velikog propusta suca Iglesiasa, koji nije dosudio čisti pogodak Lionela Messija, Barcelona je i u ovom kolu teško oštećena.

  • +26
Barcelona - Celta Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Celta je dobro otvorila utakmicu, te je visokim presingom stvorila puno problema domaćinima u organizaciji igre. Gosti u u 20. minuti utakmice poveli sa strijelac za 0:1 bio je Aspas. Prije toga Ter Stegen je odlično reagirao te zaustavio prvi pokušaj, ali na drugi, Apasov udarac nije stigao.

Radost gostiju trajala je tek dvije minute. Paulinho je asistirao, a na 1:1 poravnao je Messi. Potom su suci krivo procijenili jednu akciju domaćih u 25. minuti i poništili regularan pogodak Suarezu jer zaleđa nije bilo.

Katalonci su do preokreta došli u 62. minuti. Ovog puta asistent je Alba a za 2:1 pogodio je Luis Suarez.

Međutim, Celta se nije predavala u nastavku utakmice što im se ispaltilo samo osam minuta kasnije. Aspas je sjajno prošao po desnoj strani, uposlio Gomeza koji je zakucao loptu u mrežu domaćina za 2:2.

Barcelona je do kraja utakmice imala još nekoliko sjajnih prilika, pogodak nisu uspjeli zabiti te je ostalo 2:2, čemu se sigurno vesele i Real i Valencia.

Doduše, svoje su prilike imali i gosti, a najbolju je u 87. minuti propustio Sisto, koji je sam izbio pred Ter Stegena, ali je njemački vratar njegov udarac obranio i spriječio senzaciju na Camp Nou.

Naš Ivan Rakitić igrao je za domaćine, i to vrlo dobro no u 79. minuti trener Valverde na teren je umjesto njega poslao Paca Alcacera.