GUARDIOLA GA ŽELI

Još jedna Realova legenda odlazi u Bayern?

07.04.2015 u 17:41

Bionic
Reading

Nakon što se prošlog ljeta u Bayern preselio Xabi Alonso, prema Münchenu bi mogao krenuti još jedan važan kotačić momčadi 'kraljevskog kluba'

Iako bi se očekivalo da takvu vijest objave mediji iz zemlje u koju bi trebao stići, priču o mogućem prelasku Sergija Ramosa iz Reala u Bayern prvi su objavili španjolski mediji, pa se čini da je riječ o poslu koji bi se uistinu mogao realizirati.

Portal sport.es tvrdi da su predstavnici njemačkog prvaka već kontaktirali s menadžerom, inače bratom Sergija Ramosa, Reneom. Međutim Ramosov ugovor s Realom vrijedi još dvije godine pa je pitanje hoće li se Real već ovog ljeta odreći ovako važnog igrača.

S druge pak strane, Ramos je najavio da bi želio produljiti ugovor s aktualnim klubom, ali pod svojim uvjetima. I čini se da će sada uslijediti pregovori u kojima će svatko navlačiti na svoju stranu.

Međutim da se pita navijače i trenera Ancelottija, ovaj pouzdani branič, koji je u Real došao iz Seville još 2005, ne bi tako brzo napustio Santiago Bernabeu, jer u 308 nastupa zabio je 39 golova, od kojih su mnogi bili jako, jako važni.