SAMO ELITA

Još jedan nogometni velikan u lovu na humanitarca Mandžu

20.05.2014 u 10:22

Bionic
Reading

Nakon što je postalo jasno kako za Marija Mandžukića više nema mjesta u Bayernu brojni europski klubovi pokazali su zanimanje za hrvatskog napadača

Kako sada stvari stoje najuporniji u lovu za hrvatskog reprezentativca su momčadi iz Premiershipa. Spominjali su se Arsenal i Chelsea, a prema posljednjim informacijama s kojima raspolažu engleski mediji u utrku se uključio i Manchester United.

'Crveni vragovi' su u ponedjeljak dobili novog menadžera, nizozemskog stratega Louisa van Gaala, a on je već počeo slagati popis s pojačanjima. Na listi se nalazi i Mario Mandžukić koji je trenutačno u Hrvatskoj gdje je obilazio poplavom stradala područja u svojoj rodnoj Slavoniji.

Za našeg golgetera zanimanje su pokazali i španjolski velikani Real Madrid i Barcelona te talijanski prvak Juventus pa ne treba sumnjati kako će Mandžukić od sljedeće sezone opet igrati u moćnom klubu.

Pred hrvatskim igračem je Svjetsko prvenstvo u Brazilu, ali ne bi bilo ništa čudno da on prije nastupa na najvećem nogometnom turniru izabere svoju buduću destinaciju.

Mandžo u akciji