modrima stižu novi euri

Još jedan Dinamov igrač odlazi u Ligu petice? Realizira li se taj transfer, napadača već početkom kolovoza očekuje okršaj protiv Messija i Mbappea

08.07.2022 u 20:18

Bionic
Reading

Nakon dolaska Josipa Drmića u redove hrvatskog prvaka, a uz već nekolicinu igrača koji mogu igrati u napadu, jasno je da Dinamo ima previše igrača na istoj poziciji te da će neki biti prodani

I Dinamov trener Ante Čačić najavio je da bi u svlačionici trebalo biti nešto manje igrača.

S toga informacija, koju prenose Sportske novosti, o mogućoj prodaji srpskog napadača Komnena Andrića u francuski Clermont - drži vodu.

Andriću je preostala još jedna godina ugovora s Dinamom, a prethodnih dana pričalo se o novom ugovoru. Ipak, ponuda Clermonta mogla bi promijeniti razmišljanje modre struke, a Andrić bi se po prvi put u karijeri mogao okušati u Ligi petice.

Clermont je i zimus želio dovesti Andrića, no tada nije došlo do dogovora. Prema informacijama kojima raspolažu Sportske novosti, posao je sada puno bliže realizaciji, a u blagajnu Modrih mogao bi stići novi milijun. Eura, naravno.

Ako se taj transfer realizira, te Andrić uistinu postane igrač Clermonta, u prvoj bi utakmici (6. kolovoza) nove sezone u francuskoj Ligue 1 igrao protiv Messija, Mbappea i ostalog zvijezdanog društva PSG-ove momčadi.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.