prva liga se širi

Još je jedan savez poništio prvenstvo, tako da međusobnog okršaja dvojice bivših reprezentativaca sljedeće sezone ipak neće biti

15.05.2020 u 17:02

Bionic
Reading

Nogometni savez Cipra otkazao je u petak cijelu sezonu zbog pandemije koronavirusa nakon što su medicinski stručnjaci odbacili niz zdravstvenih protokola koje je Savez predložio i inzistirali na poštivanju samo smjernica od strane nadležnih službi.

Ciparski Savez je kao najveći problem naveo zahtjev da se cijela ekipa stavi u dvotjednu izolaciju ako se netko od igrača zarazi.

Prvak nije proglašen, a uoči prekida sezone Omonia, Anorthosis našeg Gordona Schildenfelda, APOEL i Apollon su bile četiri prvoplasirane ekipe i one će sljedeće sezone igrati u Europi.

Prva ciparska liga od sljedeće sezone se povećava za dva kluba, na 14 tako da ove sezone neće biti ispadanja iz lige, ali će dva prvoplasirana drugoligaša izboriti plasman u viši rang.

>> Iako ima 38 godina, Danijel Pranjić najveća je zvijezda lige u kojoj igra, a nama je priznao koju si grešku ne može oprostiti i zašto se nije vratio u Hrvatsku: To ti obilježi cijelu karijeru

Nadali smo se da bi u tom društvu mogli gledati i Danijela Pranjića, još jednog bivšeg hrvatskog reprezentativca, ali njegov klub Ayia Napa, na četvrtom je mejstu drugoligaške tablice.

>> UŽIVA NA CIPRU: Bivši hrvatski reprezentativac i igrač Bayerna otkrio nam razlog svoje 'neprepoznatljivosti i transformacije'

  • +35
Danijel Pranjić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić