JASAN I ISKREN

Jeličić nije štedio riječi, u Dinamu će poludjeti na to

02.05.2017 u 09:00

Bionic
Reading

U još jednoj emisiji 'Stadion' ponajviše se govorilo o utrci za naslov između Rijeke i Dinama, a stručni komentator HRT-a Joško Jeličić je, po običaju, bio iskren

Rijeci se smiješi prva titula prvaka u povijesti. Momčad s Rujevice ima osam bodova prednosti pred braniteljem naslova Dinamom.  

'Dinamo cijelog prvenstva nema momčadsku igru. Sve dosad, do ove sezone, većinu stvari u prvenstvu rješavao je individualnom klasom i logistikom. No sada se pojavila Rijeka', rekao je Joško Jeličić u emisiji 'Stadion' na HRT-u.

'Podcijenili su Rijeku, nisu pravilno planirali ni selektirali. Otišli su Rog i Pjaca, a logično je da odu za 40 milijuna, što je normalno. Tko je došao umjesto njih? Nitko. Izgubili su i pozicijsku i tranzicijsku igru', kazao je bivši nogometaš Dinama i Hajduka.

Govorio je i o tome da prema kvaliteti neki nemaju mjesta u Dinamu.

'Za razvijanje mladih igrača moraš imati karakterne igrače u svlačionici. Dinamo to nema u ovom trenutku. Pivarić i Antolić su dobri, dragi, zagrebački dečki, međutim ima puno dobrih zagrebačkih dečki koji vole Dinamo, ali ne mogu igrati u njemu. Dinamu fali kostur momčadi i pravilna selekcija koje nije bilo ove sezone, ali i nekoliko njih prije. Rijeka, bez obzira na veliku fluktuaciju igrača, ima viziju, bira karakterne igrače i već zna tko bi trebao doći u slučaju da odu vitalni igrači.'