bivša golmanica

Jedna od najpoznatijih svjetskih nogometašica u jeku pandemije koronavirusa rodila je blizance

26.04.2020 u 20:14

Bionic
Reading

Amerikanka Hope Solo (38), jedna od najboljih golmanica svih vremena, rodila je blizance Vittoria i Lozen, a 'tajnu' je uspjela sačuvati 52 dana...

Bivša golmanica američke reprezentacije Hope Solo (38) koja je osvojila dvije zlatne olimpijske medalje (2008., 2012.) i jedno svjetsko zlato (2015.), rodila je 4. ožujka, a tajnu je skrivala više od 50 dana.

Vijest o rođenju Vittoria Genghisa Stevensa i Lozen Orianne Judith Stevens sa svijetom je podijelila na društvenim mrežama.

Solo, koja je u braku s bivšim igračem NFL-a Jerramyjem Stevensom, je nosila blizance i 2018. godine, ali ih je zbog komplikacija u trudnoći izgubila.

'Liječnici su rekli da sam bila blizu smrti. Spasili su me u zadnji tren', kazala je Solo nedavno u razgovoru za američke medije.

Jedna od najboljih golmanica svih vremena poznata je i po svojoj borbi za ženska prava te za ravnopravnost u prihodima između američke muške i ženske reprezentacije.

'Ne možete shvatiti količinu mržnje koju sam primala. Vikali su mi vrati se u kuhinju, mrzimo gledati ženske sportove. Ta je mržnja toliko raširena u našem društvu', kazala je Hope Solo - koja se neslužbeno umirovila još 2016. godine - u jednom intervjuu.