FIFA_SP_2018.svg

ne slažu se

Jedna izjava Dejana Lovrena nikako se nije svidjela francuskoj javnosti

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 17.07.2018 21:33
  • Objavljeno 17.07.2018 u 21:33
Bionic
Reading

Dejan Lovren u svojoj izjavi za BBC je ustvrdio kako Francuska u finalu nije igrala nogomet pa mu je žao što Hrvatska nije osvojila svjetsku titulu kad je već bila bolja momčad na travnjaku...

Francuska se nakon polufinalnog okršaja našla pod žestokim kritikama Belgijaca koji su je optužili za 'antinogomet' i igru kakva se ne bi trebala igrati na vrhunskom nivou poput Svjetskog prvenstva, zbog reaktivne taktike i čekanja u obrani prilike da se riješi utakmica kontranapadom.

  • +74
SP u nogometu, finale: Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naša reprezentacija puno je bolje prihvatila poraz i čestitala protivniku, ali Dejan Lovren u izjavi za BBC ipak nije izdržao. Portal najuglednije britanske televizije naglašava kako je ustvrdio da 'Francuska nije igrala nogomet'.

'Imali su svoju taktiku i to morate poštivati. Čekali su svoje šanse i zabili. Tako igraju svaku utakmicu,' citira BBC hrvatskog braniča koji je dodao:

'Razočaran sam jer smo izgubili utakmicu u kojoj smo igrali puno bolji nogomet od njih.'

Naravno, ova tvrdnja je vrlo brzo došla do francuske nogometne javnosti, a s njom se sigurno ne slaže nitko od onih milijun ljudi koji su kao heroje dočekali svoje nogometaše u Parizu ovog ponedjeljka...