FIFA_SP_2018.svg

nije navijao za naše

Zlatan nakon finala SP-a slavi 'učenika' i poručuje mrziteljima: Samo neka pričaju!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 17.07.2018 11:48
  • Objavljeno 17.07.2018 u 11:45
Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović uspio je sebe ugurati u priču finala Svjetskog prvenstva proglasivši jednog od glavnih aktera Paula Pogbu svojim učenikom, iako igraju potpuno različiti nogomet...

Slavni 36-godišnji nogometaš LA Galaxyja majstor je ubacivanja sebe u prvi plan i veličanja svog lika i dijela. Oprostio se od švedske reprezentacije, a kad je ona bez njega izborila četvrtfinale SP-a i prijetila senzacijom u nastavku turnira, Zlatan je pred novinarima ispalio:

'Zlatan je osvojio svijet, sada će ga osvojiti i Šveđani.'

  • +6
Zlatan Ibrahimović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Čovjek koji sebe nerijetko nazove božanstvom pronašao je način da se ugura i u finale Svjetskog prvenstva, u kojem je Francuska svladala Hrvatsku. Naime, jednog od glavnih aktera susreta Paula Pogbu pohvalio je zbog titule i proglasio svojim šegrtom.

'Pusti ih neka pričaju, nogomet govori sam za sebe. Moj učenik! Čestitke Francuskoj,' napisao je Ibrahimović na Instagramu uz fotografiju Pogbe s peharom u rukama.

Podsjetimo, Pogba i Ibra igrali su zajedno sezonu i pol u Manchester Unitedu te osvojili skupa Europsku ligu. Francuz je u to vrijeme bio najskuplji nogometaš svijeta i zbog toga pod žestokim kritikama, jer nije izgledao tako na terenu. Zlatan ga i dalje štiti. No, da je baš njegov učenik, s obzirom na stil igre koji im nije ni sličan, ne bismo se baš složili...

  • +74
SP u nogometu, finale: Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL