DODIG I MELO

Jedan od najboljih svjetskih parova dolazi na Zagreb Indoors

10.01.2014 u 16:26

Bionic
Reading

Osim što će zagrebački ATP teniski turnir, PBZ Zagreb Indoors, imati jaku konkurenciju u pojedinačnoj konkurenciji, i turnir parova će biti ispunjen kvalitetom...

Pogotovo se takvo što može ustvrditi nakon saznanja da će u Zagrebu igrati jedan od najboljih svjetskih parova prošle godine, Hrvat Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo.

'Dolazimo u Zagreb osvojiti turnir, to je naš cilj,' rekao je hrvatski tenisač.

Podsjetimo kako su Dodig i Melo prošle godine osvojili jaki turnir u Šangaju, a uz to su igrali finale Wimbledona, te su nastupili na završnom ATP Finals turniru osam najboljih parova, gdje su zapeli u polufinalu.

Inače, Dodig je kratko prokomentirao i ždrijeb prvog kola Australian Opena, gdje će u hrvatskom derbiju igrati protiv Ive Karlovića.

'Svi naši dosadašnji mečevi su bili gusti, napeti do posljednjeg poena. To vjerojatno najavljuje i ovaj meč koji će biti vrlo sličan prethodnima. Igrali smo jednom baš ovdje, na Australian Openu, i tada sam slavio s 3-2 u setovima, također u dramatičnom meču. U jednu ruku je šteta što igramo jedan protiv drugoga budući da nas je malo na turniru, samo trojica, ali opet, jedan će proći sigurno dalje, što je možda utjeha,' rekao je Dodig.