GOLUŽIN POKVARENI TELEFON

Je li moguće? Balić je bio uvjeren da će igrati na SP-u!

14.12.2012 u 18:41

Bionic
Reading

Sapunica oko nepozivanja ponajboljeg rukometaša svijeta Ivana Balića dobila je novi epilog nakon što se u medijima pojavio intervju koji je hrvatski genijalac dao jednom španjolskom magazinu

Osim što u intervjuu odgovara na uobičajena pitanja, najbolji dio jest kada govori o nadolazećem Svjetskom prvenstvu koje se u siječnju igra u Španjolskoj.

Obzirom da je spomenuti intervju s Balićem napravljen nekoliko dana prije nego što će izbornik Hrvatske Slavko Goluža objaviti prošireni popis od 28 igrača za SP - svakako je zanimljiv bio odgovor 33-godišnjeg genijalca koji ove sezone igra za Atletico Madrid.

Naime, na pitanje novinara kako će nadolazeće SP za Balića biti nešto posebno, jer je godinama igrao u Španjolskoj, naš rukometaš je odgovorio:

'Bit će jako lijepo igrati na SP-u u Španjolskoj. Sretan sam zbog toga jer rukomet treba pronaći put i postati opet jak sport jer mu trebaju sponzori', kazao je između ostalog Balić koji se, sudeći po ovoj izjavi, vidio na popisu igrača za SP.

IVANO BALIĆ
Bit će jako lijepo igrati na SP-u u Španjolskoj. Sretan sam zbog toga.

Dakle, riječi Goluže kako 'ga nije mogao dobiti na telefon', uz dodatak kako 'Balić nije u ritmu i ove sezone je propustio neke važne utakmice, a meni na prvenstvu trebaju zdravi igrači' – sve govori.

Igra pokvarenog telefona tako je dobila novi epilog, a da Balić još nije 'za otpis' kako neki misle, govori i nedavno odigrana utakmica protiv Ademar Leona kada je briljirao. Podsjećamo, na toj utakmici Balić je postigao dva gola uz šest asista i sedmerac za pobjedu.

U intervjuu za španjolski klupski magazin Balić je još govorio kako su mu najdraže medalje s Hrvatskom: 'dva zlata s Hrvatskom, na SP-u u Portugalu i na OI u Ateni'.

Na pitanje što će raditi kad ode u igračku mirovinu, Balić je odgovorio u svom stilu.

'Pobjeći ću od svega. Pobjeći ću od svih i maknuti se što dalje mogu', kazao je veliki zaljubljenik u hokej i košarku, pogotovo u NHL klub New Jersey Devilse i Boston Celticse.

Obzirom da Balićev 12-godišnji sin Dino trenira košarku u školi košarke Cibone, popularnim Vučićima, za očekivati je kako će Baliću junioru otkriti tajne sporta koji je trenirao u KK Split do svoje 16. godine.

A onda je otkrio rukomet i to je bila 'ljubav na prvi pogled'. Ostalo je povijest.