KRAJ PRIČE

Javio se vlasnik proteze koja je nakon derbija završila ispod sjeverne tribine maksimirskog stadiona; imao je poruku za Brunu Petkovića!

15.08.2022 u 14:08

Bionic
Reading

Derbi između Dinama i Hajduka (4:1) neće ostati upamćen samo po eurogolovima i pobjedi domaćina nego i zbog jedne proteze

Dinamovi nogometaši slavili su ispod sjeverne tribine, s najvjernijim navijačima, zasluženi trijumf protiv najvećeg rivala u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi, a tamo se našla umjetna noga.

Da, netko je za vrijeme utakmice (ili poslije nje) bacio protezu koju je uoči fotograf Cropixa te napadač Dinama Mislav Oršić koji ju je predao redarskoj službi u nadi da će vlasnik biti pronađen.

NK Dinamo - HNK Hajduk, bačena proteza sa sjeverne tribine Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

I da, priča oko proteze završena je na najbolji mogući način, jer je ona vraćena vlasniku. Potvrdila je to ta sama osoba na društvenim mrežama i napisala:

'Bacio sam nogu, evo tu je, i kaj sad? I nogu svoju za plavu boju Tu je, niš se ne sekirajte. Bacio sam ju Petkoviću da bolje igra.'

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore