ambiciozni 'samuraji'

Japanci su se opasno 'nabrusili', dobili su Njemačku i Španjolsku, spremni su i za 'vatrene': Hrvatska ima odlične igrače, ali i mi smo sjajni

Bionic
Reading

Hrvatska je odlična, ali i mi imamo sjajnu momčad, rekao je japanski nogometni reprezentativac Daichi Kamada uoči dvoboja osmine finala Japana i Hrvatske na Svjetskom prvenstvu (ponedjeljak, 5. prosinca, 16 sati)

Hrvatska i Japan utakmicu osmine finala SP-a igraju u ponedjeljak, s početkom u 16 sati, a Japanci ne namjeravaju stati na pobjedama u skupini protiv Njemačke i Španjolske.

'U jako teškoj skupini, koju su mnogi nazvali skupinom smrti, mi smo osvojili prvo mjesto. To nešto govori. Igramo protiv Hrvatske koja ima odlične igrače i odlična su momčad, ali i mi smo sjajni. Mislim da imamo veliku priliku za proboj u četvrtfinale', rekao je japanski reprezentativac Daichi Kamada te dodao:

'Moramo se još jednom svi zajedno boriti kao jedan i pozitivan bi rezultat tada mogao doći.'

  • +19
Japan - Španjolska, SP u nogometu u Katru 2022. Izvor: Profimedia / Autor: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

S njim se slaže suigrač Takuma Asano, koji je postigao pobjednički gol protiv Njemačke (2:1).

'Nekako osjećam da tek sada počinje prvenstvo. Mi još uvijek nismo ispunili naš cilj. Nikada Japan nije igrao u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva i želimo to promijeniti. Siguran sam da ćemo protiv Hrvatske odigrati najbolje što znamo i možemo. Od nas se može očekivati maksimum', rekao je Asano.

  • +19
SP Katar: Njemačka - Japan Izvor: EPA / Autor: TOLGA BOZOGLU
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal