JE LI TO MOGUĆE?

Jandroković se ispričao Slovacima zbog Torcide

01.08.2009 u 21:05

Bionic
Reading

Slovački mediji prenose vijest kako je hrvatski ministar vanjskih poslova u subotu telefonski razgovarao sa slovačkim kolegom Miroslavom Lajčakom i ispričao se za probleme koje je tamošnja policija imala zbog dolaska Torcide u Žilinu

Zbog OVOGA se treba ispričavati?

Vijest zvuči gotovo nevjerojatno! Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković telefonski se ispričao slovačkom kolegi Miroslavu Lajčaku za suludo batinanje Torcide koje su gotovo holivudski odradili slovački specijalci. Slovački mediji prenose vijest SITA-e, tamošnje informativne agencije, koja je prva objavila tu vijest. Informator im je bio glasnogovornik slovačkog Ministarstva vanjskih poslova Peter Stano.

Na internetskim stranicama hrvatskog MVP-a nema ni riječi o incidentu koji se dogodio u četvrtak, uoči utakmice Žiline i Hajduka, a kamoli nešto o isprici. Dok se gotovo cijela Hrvatska slaže da je policijska akcija u Slovačkoj bila ne samo nepotrebna, nego i stravično brutalna, Jandroković se ispričava za nešto o čemu ili nema pojma ili ima neke svoje razloge koji su ovog trenutka apsolutno nepojmljivi običnom čovjeku.

Čak se i Đurđa Adlešić, koja je izrazito nesklona nogometnim navijačima, u petak sa zgražanjem osvrnula na ono što se navijačima Hajduka dogodilo u Žilini. Usput, Jandrokovićeva isprika stigla je tako brzo da se neki Torcidaši još nisu stigli ni vratiti iz Slovačke.