epidemija se širi

Izvanredne mjere u Madridu; jedan od igrača Reala pozitivan je na koronavirus, na testiranje mora i Luka Modrić!

12.03.2020 u 12:20

Bionic
Reading

Real Madrid obustavio je sve aktivnosti nogometne i košarkaške momčadi nakon što je potvrđeno kako je jedan član košarkaške momčadi testiran te je pozitivan na zarazu koronavirusom

Kako prenosi španjolski sportski dnevnik Marca, košarkaš madridskog Reala Trey Thompkins zaražen je koronavirusom i htino je prebačen u izolaciju, gdje će se liječiti.

Zbog ove izvanredne situacije sve su sekcije sportskog društva Real Madrid odmah napustile njihov trening-centar Valdebebas.

Otkazan je trening nogometne momčadi Reala koji je bio na rasporedu danas od 11 sati i hitno su svi napustili trening-centar, te će tijekom dana svi biti testirani na koronavirus.

U trening-kampu Valdebebas svakodnevno zajedno borave i treniraju nogometaši i košarkaši Reala koje dijeli jedan kat u zgradi. Jedu u istom restoranu, a košarkaška dvorana nalazi se pored nogometnog stadiona...

Očekuje se da će košarkaši kluba odmah otići u karantenu i da će zbog toga do daljnjega obustaviti sve aktivnosti momčadi.

Spomenimo i to kako su u španjolskom nogometnom prvenstvu odgođena sljedeća dva kola - do reprezentativne stanke - a prekinuto je i natjecanje u španjolskoj košarkaškoj ACB ligi.