miočić ga pamti

Izjave moćnog Ngannoua uoči meča protiv Furyja koje će odjeknuti; je li pretjerao?

30.08.2023 u 13:39

Bionic
Reading

Francis Ngannou, bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, 28. listopada ima zakazanu borbu s Tysonom Furyjem

Ovaj spektakl održat će se u gradu Džedi, u Saudijskoj Arabiji, a nema sumnje kako sad Francis Ngannou ispred sebe ima velik izazov jer ga čeka jedan od najboljih boksača na svijetu.

Podatak kako je 35-godišnji Tyson Fury neporažen u svojoj boksačkoj karijeri (33-0-1) dovoljno govori o njegovoj dominaciji.

Također se doznaje kako je Ngannou odmah nakon što je meč dogovoren krenuo po pomoć kod legendarnog Mikea Tysona, jednog od najmoćnijih boksača svih vremena.

Koliko je 36-godišnji Kamerunac Nganno prepun samopouzdanja govori i njegova izjava:

'Mislim da je moj rad nogu najviše poboljšan, ali i promjena snage. Ono što nije važno je ono što Fury priča. Ono što je bitno je što će se dogoditi u Saudijskoj Arabiji, on će udariti o pod ringa. To vam mogu reći. On će udariti u pod ringa. Pokazao je da se zna ustati, ali ćemo saznati koliko je zapravo dobar', kazao je Ngannou za TMZ Sports.

Mnogi se slažu da je Ngannou pretjerao tim izjavama i da će to dodatno motivirati Furyja...

Mnogi ljubitelja MMA borbi u Hrvatskoj svakako pamte meč protiv jednog od najvećih MMA teškaša svih vremena Stipom Miočićem kojeg je uspio pobijediti. Podsjetimo, do titule je Ngannou u ožujku 2021. godine došao savladavši Miočića nokautom u drugoj rundi.

A da je uvijek volio boks i da je puno uložio u svoje boksačko znanje govori i sljedeća izjava o Furyju:

'Da, proučavao sam ga posljednje tri godine. Bio sam na nekim njegovim borbama. Mislim da zna gdje mu je fokus. On je profesionalac tako da mora raditi ono što mora, ali zna što mu je posao. Ne smijete dopustiti da vas to zavara. Super sam spreman i jako uzbuđen zbog te borbe', kazao je Ngannou.