NIJE DOBRO

Izbornik Zlatko Dalić i Hrvatska u novim problemima, s druge strane u klubu su sretni s takvom odlukom i to ne skrivaju

07.11.2020 u 16:34

Bionic
Reading

Hrvatski napadač Andrej Kramarić ne dolazi u ponedjeljak na okupljanje reprezentacije te neće konkurirati za prijateljski susret s Turskom te dvoboje Lige nacije sa Švedskom i Portugalom

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić našao se u novim problemima. Kramarić je nakon posljednjeg okupljanja reprezentacije propustio sve utakmice Hoffenheima zbog zaraze koronavirusom, a sada nije u potpuno spreman fizički jer još osjeća ozljedu aduktora.

'Dva tjedna nisam trenirao zbog koronavirusa, a još uvijek imam problema s ozljedom aduktora koju vučem od posljednjeg okupljanja s reprezentacijom u listopadu. Zbog svega toga ne bih mogao pomoći momčadi u predstojećim utakmicama', poručio je Andrej Kramarić, a prenosi HNS.

U Hoffenheimu su zadovoljni takvom odlukom.

'Sretan sam što on neće ići na reprezentativno okupljanje. Jedini je od naših igrača zaraženih korona virusom pokazivao simptome i sad bi ga se polako trebalo vraćati. Teško da će biti u konkurenciji za utakmicu protiv Wolfsburga, mislim da će biti na terenu nakon reprezenativne stanke', rekao je direktor Kramarićeva kluba Alexander Rosen za TV Nitro, a prenosi HRT.

  • +34
Hrvatska - Francuska, UEFA Liga nacija, 14.10.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Izbornik je već ranije aktivirao petorice s liste pretpoziva, a među njima je bio i napadač Antonio Čolak. Uz Čolaka, Lovre Kalinić, Marin Pongračić, Josip Juranović i Toma Bašić priključit će se Vatrenima u ponedjeljak.