zidane u problemima

Dva prvotimca Real Madrida pozitivna su na koronavirus; hoće li se to odraziti i na hrvatsku reprezentaciju?

07.11.2020 u 12:43

Bionic
Reading

Belgijanac Eden Hazard i Brazilac Casemiro, suigrači kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića, poziitvni su na koronavirus, objavio je španjolski prvak Real Madrid...

'Real Madrid obavještava da su igrači Casemiro i Hazard pozitivni na koronavirus nakon testiranja na Covid-19 u petak popodne', objavio je 'kraljevski klub' na svojim stranicama.

Obojica su već izolirani od ostatka momčadi i sigurno će propustiti sljedeći susret u španjolskom prvenstvu protiv Valencije u nedjelju.

Igrači, koji su bili u kontaktu s Brazilcem i Belgijancem kao članovi prve momčadi, u petak su testirani i svi su bili negativni. No, inkubacija zna tajati i do pet dana pa su se mnogi zabrinuli. Među njima je sigurno i hrvatski izbornik Zlatko Dalić jer kapetan 'vatrenih' Luka Modrić dijeli svlačionicu sa zaraženim suigračima, a sljedeći tjedan je zakazano okupljanje reprezenacije...

Hazard se tek prošli tjedan vratio na nogometne terene nakon što je zbog ozljede mišića pauzirao od početka sezone .

  • +7
Real Madrid - Inter Milano, Liga prvaka, 3.11.2020. Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin

Nakon izolacije od tjedan dana i u iščekivanju negativnog rezultata na drugom testiranju na koronavirus 29-godišnji Hazard i Casemiro se neće moći priključiti svojim reprezentacijama koje se okupljaju za novi ciklus međunarodnih utakmica koje počinju u ponedjeljak.

Real Madrid je drugi na ljestvici, s bodom manje od Real Sociedada.