'kraljevi' na 'šišmiše'

Luka Modrić bio je glavna tema uoči utakmice Reala i Valencije; Zinedine Zidane ponovno je morao objašnjavati zašto mu to radi

07.11.2020 u 15:27

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida u 9. kolu španjolskog prvenstva u nedjelju (8. studenog, 21 sat) moraju na teško gostovanje kod Valencije. Trener 'kraljeva' Zinedine Zidane ima puno problema, koronavirusom zaraženi su Hazard i Casemiro, a zbog ozljeda nema Carvajala i Nacha

'Šišmiši' za pobjedu u domaćem prvenstvu ne znaju posljednja četiri kola (tri poraza i remi), a sada im u nedjelju (21 sat) na Mestallu stiže Real Madrid. No, 'kraljevi' su u velikim problemima, u momčad se probio koronavirus, a i dosta je ozlijeđenih.

Casemiro i Eden Hazard pozitivni su na koronavirus i moraju u izolaciju...

'Te stvari se događaju, a moglo je biti i gore. Ne možemo dramatizirati oko toga jer postoje ljudi koji puno teže podnose virus od nogometaša', kazao je Zinedine Zidane i dodao:

'Situacija nije laka, ali imamo dosta zdravih igrača da možemo sastaviti momčad za utakmicu s vrlo teškim protivnikom.'

U ovakvoj teškoj situaciji kad je momčad desetkovana postavilo se logično pitanje - hoće li Luka Modrić napokon zaigrati od prve minute?

  • +8
Barcelona - Real Madrid, 7. kolo Primere, 2020/21. Izvor: Profimedia / Autor: joma / Cordon Press / Profimedia

'Luka Modrić nije bilo kakav igrač, to je valjda jasno', rekao je Zidane na to pitanje i nastavio:

'On je primjer drugima u ovoj momčadi i vrlo je važan, ali moram paziti sa selekcijom jer je jako puno utakmica do kraja', zaključio je trener Reala Zinedine Zidane.