svi sretni zbog kovačića

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić najavio je kakav se doček sprema osvajaču Lige prvaka, Mateu Kovačiću

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 31.05.2021 09:51
  • Objavljeno 30.05.2021 u 11:10
Bionic
Reading

Mateo Kovačić u subotu je odradio i posljednju klupsku utakmicu sezone, sa sretnim završetkom odnosno pobjedom 1:0 nad Manchester Cityjem u finalu Lige prvaka. Prema tome, u sjajnom raspoloženju dolazi u kamp hrvatske reprezentacije, koja se priprema za nadolazeći Euro, a kako će ga suigrači dočekati otkrio je izbornik Zlatko Dalić

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić uputio je čestitku Mateu Kovačiću povodom osvajanja Lige prvaka s Chelseajem.

'Izuzetno mi je drago što se nastavlja naša tradicija da tijekom ovih okupljanja na kraju sezone imamo tortu za pobjednika Lige prvaka. Zaista je krasan podatak da devetu godinu zaredom imamo pobjednika najjačeg klupskog natjecanja na svijetu jer je to dokaz velike vrijednosti hrvatskog nogometa i naših igrača', istaknuo je Dalić, a prenosi službena stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

'Čestitke od srca Mateu, svima nam je jako drago zbog njega. Ovo mu je četvrta Liga prvaka, ali je prvi puta zaigrao u finalu i zato će mu sigurno biti posebna. Zbog ozljede očito nije bio u punom natjecateljskom ritmu da bi danas startao, no, sigurno ima velike zasluge za ovaj uspjeh s obzirom na igre kroz cijelu sezonu. Ovaj trofej će mu vjerujem biti odlična inspiracija da s Hrvatskom odigra pravi EURO, i veselimo se dočekati ga pljeskom kada nam se uskoro pridruži', rekao je izbornik hrvatske reprezentacije.

  • +4
Slavlje igrača Chelseaja nakon osvojenog naslova pobjednika Lige prvaka Izvor: EPA / Autor: David Ramos / POOL
  • +33
Finale Lige prvaka: Manchester City - Chelsea Izvor: EPA / Autor: Carl Recine / POOL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal